Εταιρεία

Η οικογενειακή επιχείρηση μεταλλικών επίπλων DETIL – Τιλκερίδης Αλέξανδρος & ΣΙΑ ΟΕ, μετά απο 70 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του χειροποίητου επίπλου συνεχίζει να δημιουργεί “έργα τέχνης” υψηλής αισθητικής κ ποιοτικής αξίας.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, στο χώρο παραγωγής ,το μέταλλο σφυρηλατείται παίρνοντας μορφή.

Στα χέρια έμπειρων τεχνιτών με ιδιαίτερο μεράκι και εμμονή στην τελειότητα τα σχέδια με σύμμαχο τη φωτιά, το αμόνι και τον τροχό αποκτούν καμπύλη, ψυχή και ζωή. Μετουσιώνονται σε έργα που εκφράζουν την προσωπικότητα και την αισθητική αυτών που θα τα αποκτήσουν.

Η εταιρεία DETIL κατασκευάζει έπιπλα προσεγμένα τόσο στην κατασκευαστική τους λεπτομέρεια αλλά ταυτόχρονα λειτουργικά και ανθεκτικά στο χρόνο. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε ιδέες και λύσεις ιδανικές για το χώρο σας σε οικονομικές τιμές.

Εκτός από τα έπιπλα σπιτιού (σαλόνια,τραπεζαρίες,συνθέσεις,κρεβατοκάμαρες,μεταλλικά κρεβάτια,παιδικό δωμάτιο,έπιπλα βεράντας) έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε έπιπλα επαγγελματικού εξοπλισμού(ξενοδοχεία-καφετέριες-εστιατόρια).

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας τόσα χρόνια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Εθνικής Αντιστάσεως 127-129,
Δραπετσώνα, 18648
Τηλέφωνο : 210 4623 948
Κινητό : 6942 844 774
Fax: 210 4635 945

Email: info@detil.gr

ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα-Τετάρτη-Σαββάτο : 09:00-15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή :09:00-14:00 κ 17:30-21:00


bg_image

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση σε όλο τον Ν. Αττικής για όλες τις παραγγελίες άνω των 300ευρώ.
bg_image

ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΩΝ

Διακανονισμοί, ευκολίες πληρωμής και εξόφληση με Πιστωτική Κάρτα είτε εφάπαξ είτε με χρέωση ατόκων δόσεων, αναλόγως του ποσού και τύπου της κάρτας.
bg_image

ΕΓΓΥΗΣΗ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΤΙΜΗΣ

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός, μας δίνουν την δυνατότητα να εγγυούμαστε την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας - τιμής.
bg_image

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η εταιρεία Τιλκερίδης Έπιπλα, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για τη παροχή ποιοτικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της.